I Holbæk Basketball Klub er der plads til alle som ønsker at spille basketball. Niveauet på de forskellige hold varierer fra år til år, men lige meget om du er ny eller gammel i sporten så er du meget velkommen til at dukke op til træning.

Se træningstider for de forskellige hold her.

Hvilket hold skal jeg starte på?

Er du 3-4 år skal du starte på U5

Er du 5-6 år skal du starte på U7

Er du 7-8 år skal du starte på U9

Er du 9-10 år skal du starte på U11

Er du 11-12 år skal du starte på U13

Er du 13-14 år skal du starte på U15

Er du 15-16 år skal du starte på U17

For ungdomsspillere gælder at hvis dit basketmæssige niveau ikke passer til det hold du efter din alder bør spille på, flytter vi dig rundt så det hele kommer til at passe sammen, og du får den bedst mulige oplevelse med at spille basket. Ligeledes er du meget velkommen til at dukke op til træning selvom du er 17-18 år gammel. Vi har plads til alle ;-)

Er du over 18 skal du spille på seniorhold.

Herre 2 er til mænd (primært over 20) der har spillet turneringsbasket på divisionsniveau før. Tempoet og niveauet er relativt højt på trods af at herrerne i skrivende stund spiller i 3. Division.

Herre 3 er til mænd der har spillet turneringsbasket før. Tempoet og niveauet varierer, men man skal have kendskab til spillet for at kunne følge med.

Motionsbasket er til kvinder og mænd i alle aldre.

Hvad koster det at spille basket og hvad får jeg for pengene?

Du kan finde de gældende kontingentsatser her. Alle medlemmer der spiller på turneringshold får som en del af kontingentet hver sæson deres eget personlige spilletøj med navn og nummer, samt en ekstra ting som vil variere fra år til år.

Kontingentet opkræves til betaling i august/september via holdsport.dk. Opkrævningen foregår ved at du får tilsendt en mail med et link til en betalingsside.

For turneringsspillere gælder det at spilletøjet først bestilles når 1. rate af kontingentet er betalt. Klubben får automatisk besked når kontingentet er betalt, og der går ca. 14-21 dage fra tøjet er bestilt til det er klar til aflevering.

Klubben afholder mange gratis arrangementer for medlemmerne. Enkelte arrangementer er med deltagerbetaling, men vi sørger efter bedste evne for at holde deltagergebyret på et niveau hvor alle kan være med.

Når du er meldt ind bliver du oprettet på holdsport.dk, som vi anvender til medlemsadministration. Når du er logget på holdsport.dk får du adgang til klubbens og dit eget holds kalender. Det er her man kan se hvilke arrangementer der løber af stabelen i hold- og klubregi, og det er også her man tilmelder sig og betaler hvis det er et arrangement med deltagerbetaling.

Hvordan melder jeg mig ind?

Det gør du ved at sende en mail med følgende information til nytmedlem@holbaekbasket.dk:

Spørgsmål?

Har du spørgsmål til noget vi ikke har forklaret her, er du meget velkommen til at kontakte os på mail på nytmedlem@holbaekbasket.dk.

Holbæk Basketball Klub | © 2024